Ideiglenes forgalomkorlátozás Veszprémben az Utcazene miatt!

2017. július 17., 14:06 szerző: Napló-információ
komment
Veszprém - Az Utcazene Fesztivál miatt ideiglenesen forgalomkorlátozásra kell számítani a megyeszékhelyen, közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A rendőrségi tájékoztatás szerint az Utcazene Fesztivál miatt forgalmirend-változások lépnek életbe Veszprémben 2017. július 19-23. között, 21 órától 3 óráig:

Teljes útlezárás lesz az Óvári Ferenc utcában, a Megyeháza téren, a Horgos utcában, Brusznyai Árpád utcában, csak az érintett utcákban lakók, a megkülönböztető jelzést használó járművek és a tömegközlekedési járművek hajthatnak be. A Jókai utca forgalmát az egyirányú Bem József utcán keresztül a Toborzó utca felé terelik, melyeknek a haladási iránya megváltozik, ellentétes lesz. A Dózsa György út forgalmát az Óvári irányába az egyirányú Iskola utcára terelik, melynek a haladási iránya megváltozik, ellentétes lesz. Teljes útlezárás várható a Komakút téren az Egyetem utca és az Iskola utca közötti szakaszon.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

További hírek, tudósítások az Utcazene Fesztiválról itt>>

Napló-információ

2017. július 17., 14:06 szerző: Napló-információ

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...