Húgát védte a nő, ezért ütötték meg

2017. március 20., 20:06 szerző: Mátételki András
komment
Lovászpatona - Felmentette a bíróság azt a 30 éves férfit, akit az ügyészség könnyű testi sértéssel és garázdasággal vádolt.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A bírósági ítélet szerint 2014. február 15-én P. Zs. a lovászpatonai bálba unokatestvérével és annak férjével érkezett. Másnap hajnali háromkor egy ismeretlen férfi nem akart beengedni egy lányt az épületbe, sőt ajánlatott tett neki. A lány nővére odament hozzájuk, s arra kérte az idegent, hogy hagyja békén a húgát. Sajátos választ kapott: a férfi ököllel torkon ütötte a nőt.

Ezt meglátta az édesanyjuk, aki gyermekei segítségére sietett a harmadik lányával. Ekkor már többen támadtak a sértettekre, az anyát a hajánál fogva a földre rántották, lányát pedig fektében megrúgták. Az egyik lánytestvér próbált segíteni, mire őt is arcon vágta ököllel az eljárás során ismeretlenül maradt személy.

Az anya elmondta, lánya zaklatójában felismerte azt a férfit - nem a vádlottat -, aki 4-5 tagú társasággal érkezett a bálba, s nagyon feltűnően viselkedtek.

A vádlott azt nyilatkozta, hogy egy férfival keveredett vitába az est folyamán, s a színpadnál leöntötte az italával. Ekkor a biztonsági őr kikísérte őt az épület elé, s átadta a rendőröknek. Tagadta, hogy neki bármi köze lett volna a lányok és édesanyjuk bántalmazásához.

A pápai bíróság azt állapította meg, nincs egyértelmű bizonyíték arra, hogy a bűncselekményt a vádlott követte el, ezért felmentették a háromrendbeli könnyű testi sértés vétsége, valamint az egy- rendbeli garázdaság bűntette alól.

A törvényszéken helybenhagyták a döntést.

Mátételki András

2017. március 20., 20:06 szerző: Mátételki András

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...