Hírek

2016.12.05. 10:50

Holttestet találtak Inotánál (frissítve)

Információnk szerint holttestet találtak Inotánál hétfőn délelőtt.

Kovács Erika

A rendőrség hírünket még nem erősítette meg, azt mondták, később közölnek bármit is, de egy neve elhallgatását kérő informátorunk bizonyosan állította az esetet. Úgy tudjuk, a holttest nemét nem lehet megállapítani, mert már régóta halott lehet.

A helyszínen azt látjuk, hogy Inotánál, a 8-as út mentén egy erdős területet a rendőrség körülzárt, és nem engednek be senkit.

A helyszínen, az erőmű bejáratával szemben azt láttuk, sokan vizsgálódtak az erdős területen, mások mellett rendőrök, nyomozók. A közelben levő cégnél érdeklődtünk a történtekről, de ott semmit nem tudtak az esetről.

Hétfőn kora délután megerősítette értesülésünket Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens, miszerint Várpalota illetékességi területén egy halottat találtak hétfőn. Közölte továbbá, a haláleset körülményeit a Várpalotai Rendőrkapitányság vizsgálja közigazgatási eljárás keretében.

Fotó: Kovács Erika

Más forrásból megtudtuk, egy férfi holttestét találta meg valaki, aki dolgozni ment a környékre, és akkor látta meg a holttestet, majd értesítette a rendőrséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!