Hírek

2015.12.01. 10:55

Halálra vertek egy férfit Várpalotán - Előzetesben a gyanúsítottak (videóval)

A bíróság elrendelte mindhárom gyanúsított előzetes letartóztatását.

Kovács Erika

Szántai Orsolya, a Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírája előzetes letartóztatásba helyezte a 42 éves B.K.-t, a 28 éves Ny.B.-t és a 24 éves B.Z.-t, akik szombat hajnalban a gyanú szerint úgy bántalmaztak egy férfit, hogy az nem sokkal később a  megyei kórházban belehalt sérüléseibe.

Megírtuk: a férfiak gyanúsítottkénti kihallgatásukon a bántalmazást elismerték. Az elkövetőket az eset után őrizetbe vették. Az ügyben vasárnap a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) lapunkkal közölte: a VMRFK bűnügyi osztálya büntetőeljárást indított halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Riportban írtunk arról, hogy a tragédia a férfi ismerőseit és a várost is nagyon megdöbbentette. A fiatalember egyedül élt egy albérletben, több műszakban dolgozott egy székesfehérvári gyárban, csak hétvégén szokott szórakozni, italozni. Ezúttal egy székesfehérvári koncertről érkezett Várpalotára, amikor betért egy helyi szórakozóhelyre, onnan kifele ment, amikor egy közelben lévő banknál egy társasággal látták a helybéliek. Az emberek beszéltek arról is, hogy a férfiak vitáztak, dulakodtak, aztán a fiatalembert mentő vitte el és a kórházban meghalt.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt és elfogott három várpalotai lakost, akiknek előzetes letartóztatását a bíróság 2015. december 1-jén elrendelte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!