Hírek

2017.01.18. 15:51

Gyorsan elkapták a városlődi rongálót

Városlőd – A bejelentés után szinte egy órán belül elfogtuk a fiatalembert, aki a minap megrongálta a buszmegálló üvegét – számolt be a körzeti megbízott, Sidó Norbert címzetes rendőr zászlós.

Penk Tímea

A városlődi polgármester, Csekényi István kereste meg a körzeti megbízottat azzal, hogy az önkormányzat tulajdonát képező buszmegálló üvegét betörték, ezért feljelentést szeretne tenni. Sidó Norbert és járőrtársa, Tóth Viktor rendőr őrmester felvették a feljelentést, majd az adatgyűjtés eredményeként beazonosítottak a rongáló férfit, majd előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra. A férfi elismerte tettét, de magyarázatot nem tudott adni rá. Sidó Norbert elmondta, hogy az eljárás alá vont személy a kár megtérítésének szándékáról is nyilatkozott.

Sidó Norbert címzetes rendőr zászlós Fotó: a szerző

- Mivel a kár nem haladja meg az ötvenezer forintot, tulajdon elleni szabálysértés miatt indult eljárás – ismertette a zászlós, aki közel tíz éve látja el Városlőd, Kislőd, Csehbánya körzeti megbízotti feladatait, illetve Farkasgyepűt is az ő területéhez csatolták. Sidó Norbert úgy látja, hogy könnyen jogsértésbe keveredhetnek az emberek, ha elvesztik saját maguk felett a kontrollt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!