Hírek

2015.12.27. 11:09

Gödörbe esett, ott töltötte a karácsonyt (frissítve)

Kislőd - Információnk szerint eddig ismeretlen okokból egy férfi még december 24-én beleesett egy gödörbe Kislődön, és ott töltötte a karácsonyt.

Kovács Erika

Nemrég vette észre egy falubelije kutyasétáltatás közben, aki segített rajta. A szerencsétlenül járt embernek nem esett baja.

Nátrán Albin megyei mentésvezető azt mondta, a krónikus betegségben szenvedő 56 éves férfi az eset során nem sérült meg. Kihűléses tünetekkel szállították az ajkai kórház sürgősségi osztályára.

Frissítés: - Segítség, itt vagyok, lenn, a gödörben, már két napja, étlen-szomjan! – ezt kiáltotta valaki, amit kutyasétáltatáskor hallottam vasárnap reggel az erdei úton - ezt mondta Kovács Emil Kislődön, aki megtalálta a tudomása szerint devecseri férfit.

Elmondta még, amikor odament hozzá, nem akart hinni a szemének, mert nem tudta elképzelni, hogyan kerülhetett az erdőben a több méteres betongödörbe, egy már rég nem működő bánya vízaknájába. Először arra gondolt, hogy segít kijutni onnan, haza is ment a létráért, mert aztán enni és inni is akart adni neki, de aztán úgy gondolta, nem biztos, hogy ezzel jót tesz, mert nem tudta, mi baja lehet az illetőnek. Inkább hívta a mentőket, akiknek később meg is mutatta a helyszínt, ahol a férfivel történt az eset.

Horváth Ferenc törzsőrmester és Korcsmáros György főtörzsőrmester, körzeti megbízott az Ajkai Rendőrkapitányság képviseletében mutatta meg nekünk a helyszínt az erdőben, ahol az illető beleesett a gödörbe. A rendőrök feküdtek le a gödör pereméhez és nyújtották le a kezüket a férfinek a mélybe, és így segítettek neki kijutni onnan. Azt mondta nekik, hogy séta közben véletlenül esett le a gödörbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!