Hírek

2017.03.22. 19:30

Az iskolának gyűjtenek Gazdag Tiborék

Veszprém-Gyulafirátót - A Gazdag Tibort a soraiban tudó Dr. Grog együttes ad jótékonysági koncertet szombaton a településen.

Marton Attila

Az együttes március 25-én, szombaton 19 órától lép fel a gyulafirátóti művelődési házban. A jótékonysági koncert bevételéből a Gyulaffy Lász-ló Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola könyvtárállományának felújítására, valamint az alsó tagozatosoknak szeretnének új eszközöket, például egy laptopot és projektort beszerezni, közölték a szervezők, Veingartner Beáta, László Renáta és Tóth Gábor.

A Dr. Grog zenekar színész énekese, Gazdag Tibor
Fotó: TV2

Az együttes fellépésére jelképes áron lehet jegyhez jutni, a szervezők pedig arról is gondoskodnak, hogy az est során a résztvevők további összegeket adományozhassanak. A banda műsorának szünetében játék várja a résztvevőket, a koncert után pedig 22 órától tovább folytatódik a buli a szervezők ígérete szerint. A Grog az 1990-es években alakult, Gazdag Tibor (ének, akusztikus gitár) színész 2009-ben csatlakozott a zenekarhoz, amely ekkor kapta a Dr. előtagot, utalva a művész televíziós sorozatbeli szerepére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!