Hírek

2016.10.19. 14:41

Fűzfői rém: átadták az osztrák hatóságok

Balatonfűzfő, Budapest - Október 18-án, kedden átadták a balatonfűzfői illetőségű K. Lászlót a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztályának az osztrák hatóságok Hegyeshalom-Nickelsdorf határátkelőhelyen, értesültünk rendőrségi forrásból.

Kovács Erika

A rendőrség a férfit őrizetbe vette, és vele szemben emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak. A rendőrség indítványozta előzetes letartóztatását.

Ahogy arról korábban írtunk, a férfi ölhetett meg idén szeptember 18-án, Kőbányán egy 32 éves nőt, emiatt körözést adtak ki ellene. Szeptember 22-én K. László Ausztriában feladta magát.

A férfi korábbi rémtettéről nemrég számoltunk be, miszerint évtizedekkel ezelőtt egy balatonfűzfői fiatal nőt élve temetett el, de szerencsére a nő megúszta ezt a borzalmat, mert ki tudta magát szabadítani. Az asszony egyedül nekünk nyilatkozott a rémtettről, azt is elmondta, az eset miatt ma is fél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!