Hírek

2016.10.22. 08:51

Futó nőre támadtak a kutyák: vádat emeltek a gazdák ellen

Veszprém - Befejezte a nyomozást a veszprémi kutyatámadás ügyében a Veszprémi Rendőrkapitányság, közölte Orosz Katalin megyei rendőrségi szóvivő.

Kovács Erika

A nyomozás adati szerint a gyanúsítottak nem megfelelően tartották a kutyáik tartásakor, ezért az állatok 2016. július 26-án délelőtt kiszöktek az utcára és ott megtámadtak egy futó nőt, akin több sebet ejtettek.

Egy férfi vetett véget a további harapásoknak, aki a támadást meglátta, a közelben lakott, és határozott fellépésével elkergette a négy kutyát. Az elszabadult állatok úgy megharapdálták a nőt, hogy nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A nyomozók a kutyák gazdáit azonosították, és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A nyomozóhatóság egy 44 éves veszprémi férfi és 45 éves élettársa ellen súlyos testi sértés vétség megalapozott gyanúja miatt a nyomozást a napokban befejezte, ellenük az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!