Hírek

2017.08.29. 05:35

Ezernél is több járművet megállítottak - Fokozott ellenőrzés Veszprém megyében

VESZPRÉM - A Balaton északi partján augusztus 25-én ellenőriztek a Veszprém megyei rendőrök, az akció során három sofőrnél mutatott pozitív értéket az alkoholszonda, derült ki Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens tájékoztatójából.

Kovács Erika

Fokozott ellenőrzést végzett Tapolcán, Balatonfüreden és Balatonalmádiban 26 rendőr és 4 polgárőr augusztus 25-én 15 órától 20 óráig. Az akció célja az érintett régión belüli koncentrált bűnügyi, közrendvédelmi, közlekedésrendészeti, idegenrendészeti ellenőrzés volt. A rendőrök több mint ezer járművet ellenőriztek, 301 sofőrt megszondáztattak, ennek eredményeként járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt két gépkocsivezetővel szemben kezdeményeztek büntetőeljárást, egy személlyel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

 

A járőrök három közlekedővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, két esetben biztonsági öv hiánya miatt közigazgatási bírságot, további öt esetben szabálysértési feljelentéssel éltek.

A fokozott ellenőrzés a jövőben is folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!