Hírek

2016.10.28. 20:15

Fénysorompónak ütközött, majd elhajtott - A lakosság segítségét kéri a rendőrség

Pápa - Fénysorompónak ütközött gépjárműjével egy ismeretlen sofőr, aminek következtében a közlekedési eszköz működésképtelenné vált. A rongálót keresik a pápai rendőrök, akik egyúttal a lakosság segítségét kérik.

Polgár Tibor

A nyomozás adatai szerint egy ismeretlen tettes október 19-én 18 óra 30 perc körül Pápán, a Vaszari úton közlekedve a vasúti átjárót biztosító fénysorompónak ütközött. A sorompó ennek következtében működésképtelenné vált. A balesetet követően a sofőr az adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt, ellene a Pápai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya nyomozást folytat közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének gyanúja miatt - tudtuk meg a rendőrségtől.

A vasúti fénysorompó az ütközés miatt működésképtelenné vált Fotó: rendőrség

A Pápai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, jelentkezzen a helyi kapitányság 06(89)313-153-as telefonszámán, vagy a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06(80)555-111-es telefontanú zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

A rendőrség a bejelentő személyét bizalmasan kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!