Hírek

2017.06.14. 18:35

Felújították a dudari utat

DUDAR - A Belügyminisztérium vis maior támogatás felhasználásával felújította a dudari József Attila utca burkolatát, padkáját.

Balla Emőke

A lejtős úton korábban nagy problémát okozott a csapadékvíz elvezetése, a mostani, közel 14 millió forint értékű beruházással ez megoldódott. Az önkormányzat 10 millió forintot nyert a pályázaton, harminc százalék önerőt tett hozzá, tájékoztatott Tóth Edina Kitti polgármester. A fel-újítás költségének azt a részét, melyre nem jutott a pályázati keretből, az önkormányzat saját forrásból egészítette ki. A József Attila utca ünnepélyes átadásán az óvodások és az iskola ének-kara adott műsort.

 

Ovádi Péter, a Fidesz Veszprém megye 1-es számú választókerületi elnöke azt mondta: a kormány partnerként tekint az önkormányzatokra. Dudar tudatosan és jól gazdálkodik, kiváló pályázati, szakmai anyagokat készít. A település fejlődik, jövője fel-épített, ami a polgármesternek és a képviselő-testületnek köszönhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!