Hírek

2017.05.09. 13:45

Fejtetőn állt meg az autó a 8-ason

Az elmúlt 24 órában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A 83103-as számú úton közlekedett tehergépkocsival egy nő Lókút irányából Zirc felé. Haladása során az előtte lévő jármű előzésébe kezdett, majd az előzés befejezése után eddig tisztázatlan körülmények között a gépkocsi megcsúszott, letért az úttestről és a meredek partoldalnak ütközve felborult. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Várpalota külterületén, a 8-as számú főúton közlekedett járművével egy nő. Haladása során egy útkanyarulatban a forgalmi sávokat elválasztó szalagkorlátnak ütközött a kocsi, sodródni kezdett, majd az úttest jobb szélén lévő szalagkorlátnak ütközött, végül a tetejére borulva állt meg. A balesetben egy személy könnyebben megsérült.

Kemenesszentpéter külterületén vadelütés miatt intézkedtek a rendőrök. Pápán, Tapolcán, Ajkán, Várpalotán anyagi káros baleset történt hátramenet végzése közben és a nem megfelelő követési távolság miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!