Hírek

2015.06.26. 20:49

Ez az igazi boldogság

Balatonfüred - Aki azt mondja, hogy pénzért nem lehet boldogságot venni, az még soha nem vett magának horgászbotot - ezzel a mondással nyitotta meg Áder János a Balatoni hal- és borünnepet.

Prevics Éva

A köztársasági elnök a fővédnöke az idei rendezvénynek, aki feleségével érkezett a Balaton-parti városba. A csütörtökön kezdődött négynapos rendezvény megnyitóján Kontrát Károly, a térség országgyűlési képviselője a jó időjárásért, a finom borokért és a jó hangulatért mondott köszönetet. A rendezvény helyszínéül szolgáló települések polgármesterei is eljöttek az ünnepélyes megnyitóra. Így Bóka István balatonfüredi, Ambrus Tibor csopaki, Czeglédi Ákos paloznaki és Tósoki Imre tihanyi polgármester is belekóstolt a hal- és bormuri második napjának hangulatába. A Balatoni hal-és borünnep vasárnapig várja balatoni borokkal, halételekkel, zenés programokkal, kézműves foglalkozásokkal és gyerekrendezvényekkel a vendégeket Balatonfüreden és a környező településeken. A program keretein belül rendezik meg a sárkányhajó-road-show-t és a balatonfüredi nemzetközi gitárfesztivált is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!