Hírek

2016.09.21. 10:19

Élve temetett el egy nőt a balatonfűzfői férfi?

Balatonfűzfő - A gyilkossággal gyanúsított balatonfűzfői illetőségű férfi ügyében megtudtuk, régebben már megtörtént, hogy elásott egy nőt, aki túlélte ezt a borzalmat, emiatt a férfi híreink szerint 18 évet börtönben ült, ahonnan nemrég szabadult.

Kovács Erika

Állítólag mostani tettét is rendkívüli  brutalitás jellemzi.

Ahogy korábban már megírtuk a rendőrség szerint egy negyvenes balatonfűzfői férfi, K. László ölt meg nemrég egy nőt, derül ki a rendőrség tájékoztatásából.

A rendőrség közli továbbá, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. szeptember 18-án 18 óra és 2016. szeptember 20-án 12 óra 25 perc között, a Budapest X., Harmat utca egyik társasházi lakásában megöltek egy 32 éves nőt. A rendőrség szerint egy negyvenes balatonfűzfői férfi követhette el a gyilkosságot.

Őt gyanúsítják a gyilkossággal Fotó: Rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-5170 telefonszámot, névtelensége megőrzésével tegyen bejelentést az ingyenes 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Információnk szerint a balatonfűzfői illetőségű férfit édesapja korábban kitiltotta, úgy tudjuk ez amiatt történhetett, mert nem értettek egyet vallást érintő gondolkodásával.

Értesülésünk szerint a férfi családja dolgos, tisztességes.

Egy balatonfűzfői lakos véleménye szerint a férfi édesanyja is abba halt bele, hogy ilyen fia van.

Címkék#gyilkosság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!