Hírek

2016.05.01. 10:29

Eltűnt egy pétfürdői férfi - nagy erőkkel keresik(frissítve)

Ismeretlen helyen tartózkodik egy pétfürdői férfi szombaton este 18 óra óta, akit nagy erőkkel keresnek - tudtuk meg Sinka Vivientől, az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány elnökétől.

Kovács Erika

Mountain bike típusú kerékpárjával indult el otthonról a férfi - közölte a család tájékoztatására hivatkozva Sinka Vivien. A férfi 65 éves, cukorbeteg, nem vitt magával gyógyszereket, 185 centiméter magas, körülbelül 96 kilogramm a testsúlya, eltűnésekor kék dzsekit és farmernadrágot viselt.

Fotó: Balogh Ákos

Sinka Vivien kiemelte,  nagy erőkkel kutatnak utána vasárnap is, így mások mellett az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány önkéntesei, valamint a Hirschl János vezette Veszprém Megyei Kutató-Mentő Szolgálat Alapítvány, Kulcsár József vezetésével a Kutyákkal az Életért Alapítvány ajkai csoportja, a tatabányai kutató-mentők, az SOS Mentőkutyás Egyesület, illetőleg a rendőrség és a polgárőrség. A környék fás, erdős területeit kutatják át ezekben az órákban is.

Frissítés: Nem találták meg lapzártánkig a férfit, mára befejezték a keresését, sötétedik is már, hétfőn folytatják majd a kutatását. A család a történtekről  nem nyilatkozott. Újabb információk szerint a férfi egy közeli rendezvényre indul el szombaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!