Hírek

2016.05.16. 08:13

Eltűnt Ádám, egy veszprémi egyetemista - Frissítve: előkerült a fiatalember

Veszprém - Hétfőn délben megtudtuk, előkerült az eltűnt egyetemista fiú.

Kovács Erika

Ahogy korábban hírt adtunk róla: ismeretlen helyen tartózkodott május 11-e, szerda óta a berhidai Vesztergom Ádám, 23 éves veszprémi egyetemista – tudtuk meg az édesanyjától. Magyarné Hegedüs Ildikó, az anya kétségbeesetten mondta, fia mindenkor jelezte neki, ha marad Veszprémben, és később indul haza. Felidézte, aznap reggel elment a fia az egyetemi gyakorlatra, ami 8 órától délután négyig tartott, és négy óra tán 10 perccel küldött üzenetet az édesanyjának, hogy aznap is benn marad Veszprémben a barátokkal, és szokás szerint este a fél 11-es busszal indul haza. Ádám nem érkezett meg, azóta a család kétségbeesetten keresi, telefonja ki van kapcsolva, fiúk eltűnését jelezték a rendőrségnek.

Ádám eltűnésekor középkék színű farmernadrágot, barna cipőt, fekete kapucnis pulóvert és fekete széldzsekit viselt, és van nála egy fekete hátizsák sötétkék zsebbel. Ádám 175 cm magas, rövid sötétbarna hajú, vékony testalkatú. Orosz Katalin megyei rendőrségi szóvivő közölte, a rendőrség keresi a fiatalembert.

Frissítés: Hétfőn délben megtudtuk, előkerült az eltűnt egyetemista fiú.

Címkék#eltűnt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!