Hírek

2017.04.28. 13:37

Elfogtak egy körözött személyt!

Megyei körkép – A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Napló információ

A szolgálatot ellátó állomány öt főt fogott el, közülük négyet ittas vezetésen értek, további egy személyt az ellene érvényben lévő körözés alapján.

A Várpalotai Rendőrkapitányság rendőrei április 27-én, csütörtök délelőtt Várpalotán igazoltattak egy 22 éves helyi férfit, melynek során megállapították, hogy ellene a Veszprémi Járásbíróság körözést bocsátott ki, mivel nem fizette meg a kiszabott pénzbírságot, így a büntetést a bíróság elzárásra változtatta, melynek letöltését S. Márk nem kezdte meg. A férfit az egyenruhások előállították, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Csütörtök folyamán összesen tizennégy személyt állítottak elő, közülük tíz főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak – közölte lapunkkal Kucsera Katalin rendőr zászlós, a VMRFK sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!