Hírek

2016.05.30. 07:36

Életveszélyben a gyulafirátóti motoros baleset sérültje - Nyaktól lefelé lebénult (frissítve)

Továbbra is életveszélyben van az a 20 éves lány, aki vasárnap Gyulafirátótnál egy motoros balesetnél sérült meg utasként, amikor egy személygépkocsi ismeretlen okokból nekik csapódott.

Kovács Erika

A nőt mentőhelikopterrel szállították a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba.

Oláh Attila, a kórház orvos-igazgatója hétfőn reggel érdeklődésünkre azt mondta, a nőt életveszélyes sérülésekkel ápolják az intenzív osztályon. Koponya- és csigolyatörést, medence- és mellkassérülést, többszörös nyílt törést szenvedett.

Munkatársunk friss információi szerint nyaktól lefele lebénult az a fiatal nő, aki megsérült a gyulafirátóti motoros balesetnél vasárnap, azt még nem lehet tudni, hogy ez visszafordíthatatlan-e - nyilatkozta a lány állapotáról Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos-igazgatója.

A nő, aki utasként, tudomásunk szerint édesanyja mögött ült a motoron, nyakcsigolyatörést, medence- és koponyatörést, mellkassérülést, illetve nyílt töréseket szenvedett, amikor szemből ismeretlen okból nekik csapódott egy Audi. A lány édesanyja a helyszínen meghalt. Az autó 19 éves sofőrje nem sérült meg.

A balesetről itt olvashatnak részleteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!