Hírek

2016.09.19. 16:08

Egy sárga sportkocsi is belefutott a rendőri ellenőrzésbe

A motorosokat és a személyautók vezetőit ellenőrizték Csesznek határában a minap.

Kovács Erika

A Veszprémi Rendőrkapitányság a 82. számú főút cseszneki szakaszán tartotta közlekedésbiztonsággal kapcsolatos akcióját szeptember 17-én 10-től 18 óráig, melyben a Veszprémi Rendőrkapitányság és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei vettek részt.

A rendőrök harminchét járművezetőt ellenőriztek, négy esetben helyszíni bírságot szabtak ki, öten pedig nem használták a biztonsági övet, ami közigazgatási bírsággal járt. Az ellenőrzésen a járművezetőknek közlekedésbiztonsági kiadványokat, tanácsokat is adtak, aki szabályosan közlekedett, energiaitallal jutalmazták. Az egyik rendőrségi fotón egy sárga sportkocsi is látható, mely valószínűleg szabályosan közlekedett, ezt abból gondoltuk, mert hagyta magát lefotózni.

Sajnos több balesetről is tudósítottunk már, ami a 82-es út cseszneki szakaszán történt, emiatt is gyakran ellenőriznek ott a rendőrök, és nem véletlenül mondanak el a járművezetőknek a biztonsággal kapcsolatos információkat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!