Hírek

2015.05.28. 06:43

Édesanyja halála miatt kell felelnie

A Veszprém Megyei Főügyészség halált okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal az 51 éves férfival szemben, aki 2014 áprilisában, közös pápai lakásukban az édesanyját bántalmazta. Az idős asszony az elszenvedett sérülések következtében életét vesztette.

A vádiratban foglaltak szerint a férfi ittasan ment haza, és édesanyjával szóváltásba került, melynek során az idős asszonyt megütötte, majd a fürdőszobában is bántalmazta. A sértett a bántalmazás következtében olyan vérzéssel járó, töréses sérüléseket szenvedett, amelyek a halálához vezettek. A vádlott édesanyja holttestét napokon keresztül a társasházi lakásban tartotta, majd a város külterületén, egy bokros, bozótos helyen rejtette el, ahol a nyomozó hatóság 2014. június közepén megtalálta.A férfi mindeközben azt a látszatot keltette, hogy amíg ő nem volt otthon, édesanyja a lakásból ismeretlen helyre távozott, és emiatt 2014. május 5-én a rendőrségen valótlan tartalmú bejelentést tett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!