Hírek

2017.03.28. 12:11

Komoly dugóba futottunk bele Veszprémnél, mutatjuk, merre ne menjen

Ha az araszolás megszállottja, akkor semmiképp se hagyja ki a veszprémi déli elkerülőt, mert igazi élményben lehet része.

Kedden, kora délután sikerült a Veol kollégájának belefutni egy jó kis dugóba a déli elkerülőn, elmondása szerint kb. 200 métert 8 perc alatt tette meg, ami nemhogy autóval, de még négykézláb is teljesíthető ennyi idő alatt.

A torlódást útfelújítás okozza, a Magyar Közút honlapja szerint a 8-as számú Székesfehérvár-Jánosháza-Rábafüzes elsőrendű főút Veszprém elkerülő szakaszán, a Balatonalmádi-Balatonfüredi csomópontok között a burkolat felső rétegének cseréjét, és a burkolati jelek felfestését végzik a szakemberek 2017. március 16. és 2017. április 30 között.

A munkálatok ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítaniuk az arra utazóknak, jelzőőrös forgalomirányítás mellett lehet majd közlekedni.

A kivitelezési munkálatok során nagy torlódás várható, ezért elkerülő útvonalként a Házgyári utat (830-as számú főút) ajánlja a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A Balaton felé közlekedőknek a 77-es számú főút Veszprémfajsz irányában, illetve a 72-es számú főút Litér irányában jelenthet alternatív megoldást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!