Hírek

2017.04.26. 17:07

Nem tudja, miért zúzta szét a devecseri információs táblát

DEVECSER - Indokolás nélkül nekirohant egy nagyméretű információs táblának egy fiatalember nemrégiben, és ezzel közel százezer forintos kárt okozott az önkormányzatnak - tájékoztatta lapunkat Borsath-Lelkes Beáta rendőr törzsőrmester.

Penk Tímea

Néhány héttel ezelőtt a közterület-felügyelők jelentették be a Devecseri Rendőrőrsön, hogy a kastélyparkban megrongáltak egy információs táblát.

Fotó: Devecseri Rendőrőrs

A közel kétszer kétméteres fakeretes műanyaglap a kastélypark növényvilágát mutatta be, és a 2010-es vörösiszap-áradásról is információkat közölt.

Fotó: Penk Tímea

- A bejelentés napján a körzeti megbízottak kihallgatták a környék lakóit. Az adatgyűjtés során egy nemrégiben odaköltözött fiatalemberre lettek figyelmesek, akit az előző napokban igazoltattak - számolt be Borsath-Lelkes Beáta. A nyomozó elmondta, a gyanúsított beismerte tettét, arra magyarázatot adni nem tudott. Ellene rongálás miatt indult büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!