Hírek

2017.07.02. 10:19

Devecser és a kistérség megerősítésén dolgozott - Polgári piknik Farnadi Gyula emlékére

Szép kezdeményezésnek tartom, hogy Farnadi Gyula emlékére közösségteremtő polgári pikniket szerveztek - mondta Kovács Zoltán államtitkár a szombati rendezvényen.

Penk Tímea

Farnadi Gyula tíz éve hunyt el. 1998 óta volt képviselő, a helyi Fidesz elnöke és a megyei közgyűlés tagja volt. Számos közösségi célokat szolgáló tevékenység fűződik a nevéhez, mint például a rendőrőrs, az okmányiroda, az 1956-os szobor létrehozása és a könyvtár megerősítése. Az emlékező rendezvényen Polgárdy Imre, a helyi Fidesz jelenlegi elnökeként köszöntötte a vendégeket. Elmondta, hogy Farnadi Gyula Devecser és a kistérség megerősítésén dolgozott, ezt a célt szolgálták az általa elindított főzőversenyek.

 

Farnadi Gyula sírját a családtagok és a barátok mellett megkoszorúzta Polgárdy Imre, Ékes József korábbi országgyűlési képviselő, Mayer Gábor önkormányzati képviselő és Toldi Tamás volt polgármester.

A sportpálya melletti parkban készültek a bográcsos ételek és a sültek, az emlékező rendezvényen környékbeli települések is képviseltették magukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!