Hírek

2017.02.19. 16:52

Alpolgármesterből lett polgármester

Dabrony - Szakálné Berkes Erika nyerte a vasárnapi polgármester-választást.

Penk Tímea

A kicsivel több mint négyszáz lakost számláló faluban Kozma Sándor korábbi polgármester a növekvő cégvezetői feladataival, és a faluban eluralkodó ellentétekkel indokolta lemondását. A polgármesteri tisztségért Szakálné Berkes Erika alpolgármester, Szabóné Porkoláb Zsanett és Stubán Ferenc Lajosné indult. A választás győzte nagyon örül annak, hogy a képviselő-testület folytathatja a faluban megkezdett fejlesztéseket.

Fotó: Kozma Sándor korábbi polgármester és utójda, Szakálné Berkes Erika

Ki lesz a polgármester? Így látták a településen az eredményhirdetés előtt

Kozma Sándor korábbi polgármester a növekvő cégvezetői feladataival, és a faluban eluralkodó ellentétekkel indokolta lemondását, amelyről előzőleg beszámoltunk. A polgármesteri tisztségért Szakálné Berkes Erika alpolgármester, valamint Stubán Ferenc Lajosné és Szabóné Porkoláb Zsanett indult.

Csöngei Józsefné és Csöngei-Takács Kata számára természetes, hogy részt vesznek a szavazáson nemcsak most, hanem korábban is. Szeretnék, ha lenne beleszólásuk a falu életébe. Úgy érzik, hogy elkezdődött a településen a fejlődés, amellyel elégedettek. Hiányolják azonban az összefogást, pedig fontos lenne megszüntetni a kialakult súlyos ellentéteket.

Csöngei Józsefné és Csöngei-Takács Kata
Fotó: Penk Tímea

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!