Hírek

2017.08.29. 15:20

Családi napot tartottak az állatmenhelyen

Családi napra hívta a közelmúltban az állatbarátokat az Alex Állatvédő Egyesület. A Készenléti-lakótelepen működő telephelyen műsorokkal, játékokkal és kutyás bemutatóval várták az érdeklődőket.

Szabó Péter Dániel

Ugyan az időjárás nem fogadta kegyeibe a szervezőket, hiszen az évszakhoz képest hűvös idő s erős szél fogadta a látogatókat az Alex Állatvédő Egyesület rendezvényén, ám aki eljött, nem bánta meg az utazást.

Sok örökbe adott eb új gazdájával tért vissza az állatmenhely családi napjára
Fotó: Szabó Péter Dániel

A Cserregő Néptáncegyüttes jóvoltából színvonalas néptáncos produkciónak, Körmöci Judit előadásában közel egyórás nosztalgia-dalcsokornak, Pongó József vezetésével pedig kutyás bemutatónak is tapsolhatott a közönség az inotai telephelyen.

Persze a fő hangsúly a kutyusokon volt. Örömteli volt látni, hogy több, az elmúlt időszakban örökbe adott eb tért vissza új gazdájával a rendezvényre, de a jelenleg a menhelyen lévő négylábúak is sok kedvességet, simogatást kaptak. A várpalotai családi nap nem titkolt célja volt, hogy felhívja a figyelmet az állatmenhelyre, s hogy további támogatókat szerezzenek a szervezők a civil szervezet munkájához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!