Hírek

2015.12.01. 21:16

Csak Schwartz Béla kap jutalmat a polgármesterek közül

Megyei körkép - Több mint kétmillió forint jutalmat kap Schwartz Béla ajkai polgármester a képviselők döntése értelmében. Egyedül őt honorálják jó munkájáért a városvezetők közül.

Munkatársainktól

Devecserben nem kap jutalmat a polgármester, inkább Ferenczi Gábor szokott befizetni helyi alapítványoknak. Sümegen sem jutalmazzák a polgármestert. Végh László, ha kapna, akkor közösségi célra költené. Zircen nincs ilyenről tudomásuk. Tapolcán sem kap jutalmat a polgármester - tudtuk meg Dobó Zoltán városvezetőtől.

Veszprémben Porga Gyula polgármesternek nem jár év végi jutalom. Pápán korábban sosem kapott a polgármester év végi jutalmat. Ezen a gyakorlaton idén sem változtattak, tehát Áldozó Tamás városvezető nem részesül év végi prémiumban - tudtuk meg Kanozsainé Pék Máriától, Pápa címzetes főjegyzőjétől. Sem Marton Béla, Balatonfűzfő polgármestere, sem Keszey János, balatonalmádi városvezető nem kap év végi jutalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!