Hírek

2016.12.01. 14:42

Csak rémhír: áramszünet ugyan volt, de a termelés nem állt le mindenütt

Veszprém - Nincs áramszünet a Házgyári úton lévő gyárakban, csak egy üzemben, bár néhány hírportál szerint több helyütt már a termelés is leállt.

B. Virág Rita

Állítólag csütörtök délelőtt a Házgyári úton zajló egyik építkezésen átvágtak egy fővezetéket, ezért több gyárban is leállt a termelés. Egyházi Nikoletta, az EON szóvívője lapunknak elmondta, valóban volt fennakadás, ám az nem az EON hálózatán bekövetkezett hiba miatt fordult elő.

Információink szerint a Valeo belső, saját hálózatán történt a baleset, az új csarnok építésekor vágtak át egy kábelt, emiatt több helyütt megszűnt az áramszolgáltatás.

Úgy tudjuk, a Balluffnál, a Continentalnál mindössze tíz percnyi áramkimaradás volt, ami nem okozott különösebb fennakadást a napi munkában.

A Valeot nem tudtuk utolérni, a központi telefonszám nem elérhető. Friss információk szerint ott tizenegy óra óta nincs áram, egyelőre nem sikerült megoldani a problémát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!