Hírek

2016.08.05. 19:30

Börtönbe vágyott - ezért rongált

Ajka - Azt akarta, hogy börtönbe vigyék, ezért bedobta egy kukával az autóbusz-pályaudvari váróterem ablakát egy férfi, akit rövidesen bíróság elé állíthatnak - számoltak be az intézkedő rendőrök.

Munkatársunktól

A Devecseri Rendőrőrs munkatársait néhány hete hajnalban riasztották.- A helyszínre érkeztünk, ahol az Ajkához közeli faluban élő férfi elismerte tettét - mondta Salamon Márton rendőr törzsőrmester, járőrvezető, aki öt éve dolgozik a Devecseri Rendőrőrsön. A gyanúsított a rendőröknek családi problémákkal indokolta tettét.

Vajda Sándor és Salamon Márton állította elő a gyanúsítottat (Fotó: Penk Tímea)

 

- A buszpályaudvaron átvizsgáltuk a gyanúsítottat, majd egyből előállítottuk. Az Ajkai Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya vizsgálatot indított - fűzte hozzá Vajda Sándor rendőr főtörzszászlós, körzeti megbízott, aki több mint két évtizedes pályafutása alatt már tapasztalt hasonló motivációktól vezérelt bűncselekményt, amikor az elkövető börtönbe vágyott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!