Hírek

2016.09.18. 13:34

Bombarobbanás New Yorkban: Félünk – mondta a városlődi születésű férfi

Huszonkilencen sérültek meg, a helyi hírek már egy halálos áldozatról is szólnak, miután szombaton este bomba robbant a városban, mondta Stenger Mihály, aki évtizedek óta New Yorkban él. A férfit azzal kerestük meg, hogy megkérdezzük, mi történt a városban, és melyek a legfrissebb hírek?

Kovács Erika

A városlődi születésű férfi felidézte, a helyi hírek szerint egy bomba felrobbant, egyet pedig sikerült hatástalanítani, sok a sérült és nagy a pusztítás a világváros elegáns Manhattan negyedében, ahol a bomba a főként angolok lakta Chelsea részen robbant fel.

Az elsődleges hírek arról számoltak be, hogy egy hulladéktároló robbant fel, de ezt később cáfolták. A polgármester azt közölte, nem terrortámadás történt. Az érintett területet lezárták, hogy valójában mi történhetett, még pontosan nem tudják az emberek, mondta Stenger Mihály. Hozzátette, ők és barátaik, ismerőseik, tulajdonképpen az egész város fél,  hiszen 2001 szeptemberében már átélt a város egy borzalmas terrortámadást.

- A mostani eset nem kedvez a város idegenforgalmának sem, mert jelenleg is nagyon sok a turista, a Central Parkban például, ami a robbanás közelében található, rengeteg a koncert és más, nagy tömegeket vonzó rendezvény - közölte Mihály.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!