Hírek

2016.05.27. 16:39

Beteg kislány nagy álma teljesült

Szentkirályszabadja - Régen láttam ennyit nevetni Nárciszt, a kislányomat, mint most - utalt a repülés élményére Lisztes Adrienn, az édesanya pénteken, ugyanis kislányának nagy álma teljesült megyénkben.

Kovács Erika

- Nézd, anya, milyen kicsi alattunk minden, és hogy csillog a Balaton! - ezt mondta nagy-nagy örömmel Adrienn, akinek nagy meglepetésben, boldogságban volt része azzal, hogy repülhetett a tó felett egy alapítvány jóvoltából, mely a honvédséget kereste meg amiatt, hogy teljesítsék a beteg kislány kívánságát, így sikerült meglepni a különleges ajándékkal.

Nagy izgalommal ült be a Nárcisz édesanyjával és testvérével együtt a helikopterbe

- Izomsorvadásban szenved a kislányom, akinek azt jósolták az orvosok, hogy maximum kétéves koráig élhet - mondta az édesanya. Adrienn boldogan beszélt arról, hogy ma már tízéves a gyermeke, a körülményekhez képest jól van, és régi, nagy álma teljesült azzal, hogy repülhetett, ráadásul a Balaton felett pénteken délelőtt. A szentkirályszabadjai reptérről ifjabb Sörös Lajos ajándékozta meg az élménnyel a kislányt, akit elkísért hatesztendős testvére, Máté is.

Adrienn boldogan beszélt arról, hogy mekkora meglepetést, illetve ajándékot kapott a kislánya, aki ezúttal madártávlatból tekinthette meg a Balatont. Büszkén beszélt arról, hogy gyermeke kitűnő tanuló, és a Kaposvár melletti Nagybajomban él. A családot még katonai kisbusszal elviszik Pápára, ahol megmutatják a kislánynak és hozzátartozóinak a bázisrepülőteret, az ottani érdekességeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!