Hírek

2017.08.25. 11:48

Zirc - Besurrantak a házába és kirabolták az idős asszonyt

Zirc - Befejezték a zirci rendőrök a lopás vétség miatt indított nyomozást, közölte Kucsera Katalin, megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

A nyomozás adatai szerint O. József és O. Józsefné sárkeresztúri lakosok 2017. március 28-án a déli órákban lakóhelyükről gépkocsival Pénzesgyőrbe mentek, ahol az egyik családi ház nyitott bejárati ajtaján az ingatlanba bementek, ott kutatást végeztek, majd a megtalált készpénzt és egy aranyozott karláncot elvitték.

Fotó: Kovács Erika

A házban egyedül élő idős asszony a cselekmény elkövetése idején kerti munkát végzett, amelynek idejére a bejárati ajtót nem zárta be. A rendőri adatgyűjtés eredményeként egy napon belül elfogták az 58 éves nőt és férfit, akiket előállítottak a Veszprémi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki.

Fotó: Kovács Erika

A zirci rendőrök a napokban befejezték a sárkeresztúri férfival és nővel szemben lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!