Hírek

2017.02.20. 14:10

Rengeteg baleset történt múlt héten a ködös időben

Rövid összefoglaló az elmúlt héten Veszprém megyében történt káreseményekről.

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy tehergépjármű február 14-én reggel, a 8-as főút várpalotai szakaszán. A balesethez a pétfürdői hivatásos tűzoltók vonultak, akik elvégezték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépjármű a 8-as főút 58-as kilométerénél, Veszprém és Márkó között február 15-én. A beavatkozás keretében a veszprémi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, valamint biztosították a kárterületet. A műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés idejére félpályán haladt a forgalom a főút érintett szakaszán.

Fának ütközött egy gépkocsi a 82-es főúton, Csesznek és Zirc között, február 15-én este. A zirci önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a baleset következtében egy ember sérült meg.

Frontálisan ütközött össze két személygépkocsi a 710-es úton Papkeszi térségében, a Balatonfűzfő és Balatonkenese közötti útszakaszon február 15-én este. A balesetben az egyik autó sofőrje a helyszínen életét vesztette, míg a másik gépjármű vezetője súlyos- életveszélyes sérüléseket szenvedett. A balatonfűzfői és pétfürdői hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik a roncsba beszorult sérültet feszítővágó segítségével emelték ki. A műszaki mentés és helyszínelés idején a tűzoltók biztosították a helyszínt.

Felborult egy személyautó a 82-es főút 32-es kilométerénél, Csesznek közelében, február 17-én. A zirci önkormányzati tűzoltók a beavatkozás során felitatták a járműből kifolyt hűtővizet, illetve elvégezték annak áramtalanítását.

Felborult egy személyautó február 19-én kora délután Veszprém megyében, az Úrkút és Szentgál közötti úton, Úrkút közelében. A balesethez Ajkáról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járművet és elvégezték a műszaki mentést.

Kerítésnek ütközött és kigyulladt egy rendőrautó Balatonalmádiban február 19-én, a József Attila utca és a Verseny utca kereszteződésében vasárnap hajnalban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!