Hírek

2017.08.08. 13:13

Halálos motorbaleset Veszprémnél és vonat ütközött autóval Marcaltőnél

Az elmúlt 24 óra közúti közlekedési balesetei Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy halálos kimenetelű, négy személyi sérüléssel járó és tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Veszprém külterületén közlekedett egy férfi az általa vezetett autóbusszal 2017. augusztus 7-re virradó éjszaka. Egy kereszteződéshez érve balra kanyarodás közben összeütközött a vele szemben közlekedő segédmotoros-kerékpárral. A balesetben a motorkerékpár vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően életét vesztette.

Kapcsolódó cikkünk itt olvasható!

A 71-es számú főúton Badacsonytomaj belterületén haladt egy férfi személygépkocsival Zánka felől Szigliget irányába, amikor a menetirány szerinti jobb oldalon egy betonszegélynek hajtott, áttért a bal oldalra, ahol a járdára felhajtva a betonkorlátnál állt meg. A balesetben a jármű vezetője könnyebben megsérült. A rendőrség vizsgálja a baleset pontos körülményeit, de az elsődleges adatok szerint a sofőr elaludhatott vezetés közben.

Marcaltő és Várkesző között, a 84116-os számú úton közlekedett egy férfi személygépjárművel. Haladása során behajtott egy vasúti átjáróba, ahol összeütközött a neki jobb oldalról érkező motorvonattal. A baleset során egy személy könnyebben megsérült.

A fentieken túl további két személyi sérüléssel járó és tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínénél intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök.

Balesetmentes közlekedést kíván a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!