Hírek

2016.05.02. 17:12

Balesetdömping az utakon - nagyüzem a kórházban

Összeütközött és árokba hajtott autók, megsérült kismama - sok minden megtörtént néhány óra leforgása alatt megyénk útjain.

Kovács Erika

Kora délelőtt a 8-as úton Ajka-Bakonygyepesnél két személygépkocsi ütközött össze, ketten könnyebben megsérültek, őket az ajkai kórházba vitték a mentők - közölte Horváth István megyei mentésvezető. Nem sokkal később Zirc-Kardosrét térségében felborult egy személygépkocsi, ebből a balesetből egy könnyű sérültet vittek  a győri kórházba. Veszprém és Csopak között ütközött össze két személygépkocsi, itt egy személy könnyebben megsérült, akit a veszprémi kórházba szállított a mentőszolgálat.

Balatonalmádiban két személygépkocsi ment egymásba, ketten könnyebben sérültek, ők a veszprémi kórházba kerültek. Kora délután Mencshely és Dörgicse között egy személygépkocsi árokba csúszott, egy könnyebben sérült kismamát vittek a veszprémi kórházba. Nem sokkal 15 óra előtt pedig a 77-es úton két személygépkocsi csattant össze, egy súlyos sérültet vittek kórházba ebből a balesetből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!