Hírek

2016.05.25. 12:49

Baleset és hatalmas torlódás a Balatonnál (frissítve)

Balatonfüred - Két személygépkocsi és egy busz ütközött össze Balatonfüreden szerdán a Petőfi utcában, a balesetben nem sérült meg senki.

Kovács Erika

A négy sávból háromban, váltakozó irányban halad a forgalom rendőri irányítás mellett – közölte Gaál Csaba megyei rendőrségi szóvivő.

Úgy tudjuk, hatalmas torlódás van a környéken, amit érdemes elkerülni.

A police.hu információi szerint személyi sérüléssel nem járó közúti közlekedési baleset történt 2016. május 25-én 14 óra 20 perc körüli időben Balatonfüreden a Petőfi Sándor utca 15. szám előtt. Eddig tisztázatlan körülmények között három jármű, köztük egy autóbusz ütközött össze.

A helyszínelés idejére a főút négy sávjából hármat lezártak, a forgalom a fennmaradó egy sávon, rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban halad.

15.43: A rendőrség befejezte a helyszínelést annál a közúti közlekedési balesetnél, ahol három jármű ütközött Balatonfüreden a Petőfi Sándor utca 15. szám előtt.  Az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!