Hírek

2017.06.27. 15:02

Balatoni mesekuckó - Strandokon biztosítják a szabadidős foglalkozásokat a gyermekeknek

VESZPRÉM - A Veszprém Megyei Civil Hálózatért Közhasznú Egyesület strandokon biztosít foglalkozást gyerekeknek.

Jákói Bernadett

A Veszprém Megyei Civil Hálózatért Közhasznú Egyesület idén indította „A család érték, óvjuk közösen” című, három éves projektet, mely fő prioritása a család társadalmi szerepének megerősítése, a családi kohézió növelése.

Az egyik legfontosabb cél az önkéntes tevékenység népszerűsítése, a nyáron a fiatalok a strandon tartózkodó kisgyermekes családokat segíthetik.

A strandszezon idején a Balatonalmádi - Káptalanfüredi, Balatonfűzfő - Tobruki strand területére hívták az önkénteseket; számítanak a fiatal középiskolások, egyetemista korú, aktív felnőttek, nyugdíjasok munkájára.

Hétvégenként a délelőtti óráktól a kora délutáni órákig árnyékos helyen biztosítják a szabadidős foglalkozásokat a gyermekeknek: mese felolvasást, kézműves műhelyt tartanak a strandon a szülői felügyelettel tartózkodó kisgyermekek számára, mondta Vajna Szabina, a Civil Ház munkatársa, akinél az önkéntes tevékenység iránt érdeklődni lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!