Hírek

2017.06.17. 12:10

Összetartozunk - Hat napon át versengenek a települések legjobb pillanatai

Végre elérkezett a sokak által várt nap: ma megkezdődik a kistelepüléseket bemutató fotók és rövid írások sorozata. Kísérjék figyelemmel naponta összeállításainkat, mert a sorrend eldöntésében az önök szavazataira számítunk.

Napló

Lapcsoportunk történetében az idén először pályázatot hirdettünk a kistelepülési élet értékeinek bemutatására. Vajon miért jó falun élni? Mennyire erősíti az összetartozás tudatát az, hogy valaki egy pár száz lelkes településen talált otthonra?

A Napló kiemelten fontos feladatának tartja a kistelepülések közösségeinek erősítését, a falvak életformájának bemutatását. Legújabb kezdeményezésünk középpontjában a falusi közösségek, a falvak lakói állnak. Keressük a legjobb közösségi pillanatokat, a legkifejezőbb képeket, amelyek hűen tükrözik a közösségi összetartozást, a falusi élet meghatározó napjait. Arra kértük a községek önkormányzatait, civil szervezeteit, hogy küldjenek be fotót lakóhelyük legjobb közösségi pillanatáról, arról a napról, amikor mindenki jól érezte magát, amire mindenki szívesen emlékszik vissza. A fényképhez egy rövid leírást is mellékelhettek a pályázók. A beküldött anyagokat az elkövetkező napokon közzétesszük lapunk hasábjain, majd megkezdődik a szimpátiaszavazás.

Ezekben a napokban az érintett településeken a Napló minden egyes háztartásba eljut. Olvasóink voksaikat az oldal alján található szavazólap beküldésével adhatják le, június 27-től július 15-ig pedig a veol.hu weboldalon megnyílik az online szavazási lehetőség is.

A legtöbb szavazatot elérő település jutalma 1 millió forint értékű vásárlási utalvány, amelyet a győztes közösségi tér kialakítására, rendezvényszervezésre használhat fel. Ezen kívül értékes különdíjak is gazdára találnak. Az eredményhirdetést július 19-én tartjuk.

A PÁLYÁZÓK LISTÁJA

Alsóörs

Bakonypölöske

Balatonudvari

Döbrönte

Ganna

Gyepükaján

Hidegkút

Malomsok

Megyer

Pénzesgyőr

Veszprémfajsz

Vinár

Vöröstó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!