Hírek

2016.02.09. 11:43

Autók borultak árokba, asztalosműhely égett

Veszprém megyében az elmúlt héten 49 alkalommal riasztották a tűzoltókat káreseményhez.

Ebből 26 esetben vonultak műszaki mentésre és 9 alkalommal kellett tűzesetnél beavatkozni. 14 esetben érkezett a tűzoltóságok híradóügyeletére téves jelzés.

Rövid időn belül két személyautó is megcsúszott egy vízátfolyáson, és az árokban állt meg Ajka közelében, a Bakonygyepest Noszloppal összekötő úton, február 3-án délután. Mindkét esetben az ajkai hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik drótkötél és csörlő segítségével visszahúzták az útra a járműveket. A balesetek során senki sem sérült meg.

Berendezési tárgyak gyulladtak meg egy családi ház tizenöt négyzetméteres szobájában Ábrahámhegyen, a Rózsa utcában, február 5-én reggel. A tüzet a badacsonytomaji hivatásos tűzoltók oltották el. A ház lakója még a tűzoltók kiérkezése előtt megpróbálta eloltani a lángokat, ő könnyű sérülést szenvedett. A ház füsttel telítődött és lakhatatlanná vált, az ott lakó embert rokonoknál kellett elhelyezni.

Egy háromszáz négyzetméter alapterületű asztalosműhelyben keletkezett tűz február 5-én késő délután Veszprémben, a Kistó utcában. Részletek itt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!