Hírek

2016.12.02. 12:17

Autó elé zuhant egy fa Gyulafirátótnál csütörtök éjjel

Szerencsére nem sérült meg senki, amikor csütörtökön éjszaka a hatalmas erejű szél egy autó elé döntött ki egy fát Gyulafirátótnál - közölte Helt Ákos katasztrófavédelmi szóvivő.

Kovács Erika

Azt is elmondta, hogy a tűzoltókat az elmúlt órákban többször is riasztották az erős szél miatt.

-A viharos széllökések több helyen fákat csavartak ki Veszprém megyében, amelyek kisebb fennakadásokat okoztak a közlekedésben. A káresetek felszámolásához főként a Bakony térségében kérték a tűzoltók segítségét, mondta el Helt Ákos. A szóvivő hozzátette, a zirci önkormányzati tűzoltóknak háromszor is be kellett avatkozniuk az éjszaka a 82-es főút különböző szakaszain, mindhárom alkalommal útra dőlt fák akadályozták a forgalmat. A veszprémi hivatásos tűzoltókat pedig egy anyagi kárral járó közúti közlekedési balesethez riasztották Gyulafirátótnál, ahol egy autó elé zuhant egy faág, emiatt a jármű nem tudott tovább menni. Az eset kapcsán szerencsére nem történt sérülés, és a tűzoltók rövid idő alatt elvitték a fát az útról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!