Aprópénzt lopott a telefonfülkékből

2017. február 17., 16:44 szerző: Vallner Bettina
komment
Pápa - A városi telefonfülkékből lopott aprópénzt az 54 éves pápai férfi, akit a nyomozók múlt hétvégén tetten értek.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Györgydeák Zoltán címzetes rendőr főtörzszászlós és Mészáros Sándor címzetes rendőr főtörzszászlós, pápai nyomozók a Naplónak nyilatkozva elmondták, a telefonszolgáltató munkatársai észlelték és jelezték a rendőrség felé a problémát, hogy ismeretlen személy eltömítette a telefonfülkék pénzvisszaadó-nyílását.

A nyomozók február 11-én, szombaton késő délután Pápán, az egyik belvárosi nyilvános telefonfülkénél értek tetten az elkövetőt, aki az eltömített készülékből éppen magához vette a készülékből kilopott aprópénzt.

Mészáros Sándor címzetes rendőr főtörzszászlós és Györgydeák Zoltán címzetes rendőr főtörzszászlós

A férfit előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, mely során beismerő vallomást tett. A rendőrök lefoglalták a nála talált aprópénzt, akárcsak a lopáshoz használt eszközöket.

– A nyomozás adatai szerint az 54 éves V. Gy. pápai lakos a megalapozott gyanú szerint 2016 januárjától egészen 2017. február 11-ig több alkalommal tömítette el a pápai nyilvános telefonkészülékek pénzvisszaadó nyílásait, hogy a visszajáró érmék kiesését megakadályozza. Ilyenkor pár nap elteltével ismét felkereste a készülékeket, és az időközben felgyűlt aprópénzt eltulajdonította – tudtuk meg.

V. Gy. ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a pápai rendőrök.

Györgydeák Zoltán és Mészáros Sándor hozzátették, nem találkoztak még a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén hasonló jelenséggel, a telefonfülkék kapcsán korábban rongálásos esetek fordultak elő. A nyomozók a tetten érést követően három eltömített telefonfülkét találtak a város területén, melyeket már újra akadálytalanul használhat a lakosság.

Vallner Bettina

2017. február 17., 16:44 szerző: Vallner Bettina

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...