Hírek

2017.08.18. 09:58

Aknából mentették ki a beagle-t, akit eddig háromszor ajándékoztak tovább

Ajkáról, a Dózsa György utcából kaptak hívást az állatvédők, hogy egy udvarba bement egy kutyus, beesett az aknába és nem tud onnan kijönni. Azonnal indultak érte.

Miután kimentették, leolvasták a kutyuson található chipet, és hívták is örömmel a gazdát - olvasható a Facebook-oldalukon.

Kiderült, hogy már nem ott lakik a kutyus, mivel elajándékozták, de megadták az új gazda számát. Hívták őt is, ő ugyanazt mondta, hogy igen, volt nála is a kutya, de ő is továbbajándékozta, és megadott egy újabb számot. Majd a vonal végén ismét, már harmadszorra hallották ugyanazt, miszerint nála is volt a kutya, de ő is odaadta valakinek, de csak nevet tud, címet és telefonszámot nem!

Ami biztos, hogy a kutya már minimum 4 helyen lakott, 4 gazdával, és soha nem lett átírva a chip, és ezek szerint évek óta oltást sem kapott. Vajon a jelenlegi gazdája fogja-e keresni?! A beagle nem fiatal már, tele van kullanccsal, és látszik, hogy már jó párszor ellett is. 14 napig jelentkezhet érte az a gazda, aki vállalja, hogy a kutyust végre beoltatja, átíratja a chipet a saját nevére, és biztosítja, hogy a kutya többet ne legyen utcán. Amennyiben nem keresik, örökbe fogadható lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!