Hírek

2015.05.31. 10:49

A veszprémi szurkolók elhatárolódtak

Jegyűzér csapott be 86 veszprémi szurkolót, akik az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) jóvoltából szerencsére nem szorultak ki a Lanxess Arénából, hanem megtekinthették a mérkőzéseket.

B. Virág Rita

Ahogy arról beszámoltunk, jegyűzért keres a kölni rendőrség. A veszprémi férfi 86 honfitársát becsapva hamis jegyeket adott el nekik. A másolt belépőkkel az emberek egyébként bejutottak az arénába, de miután megérkeztek a helyek eredeti tulajdonosai, nagy bonyodalom támadt.

Most a veszprémi szurkolók közleményben határolódtak el az esettől, amit itt olvashat:

Tisztelt szurkolók, sportbarátok! A veszprémi szurkolói társadalom maximálisan elhatárolódik, és kiveti maga közül a jegyhamisítást elkövető embert, embereket. Arra kérjük a rendezőket, szeretett klubunkat és mindenkit, hogy ne egy-két ember alapján ítéljék meg a veszprémi szurkolókat. A klubnak és az EHF-nek köszönjük a tegnapi hozzáállást, amivel segítették a szerencsétlenül járt embereket, hogy láthassák a meccseket. Üdvözlettel: Veszprémi Szurkolói Egyesület

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!