Hírek

2016.08.24. 11:05

A rendőröket fenyegette, a szolgálati gépkocsit ütötte

Garázdaság, zaklatás és becsületsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást fejeztek be a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon.

A napokban fejezte a nyomozást a Balatonfüredi Rendőrkapitányság egy 35 éves felsőörsi férfi ellen, aki 2016. augusztus elsején éjszaka Lovason, Balatoni utca és Fő utca kereszteződésében a rendőri intézkedés során kézzel két alakalommal rácsapott a szolgálati gépkocsi motorház tetejére, minek következtében az behorpadt. A rongálás következtében több mint 40.000 forintos kár keletkezett. Az eljárás adatai szerint a férfi az intézkedő rendőröket a helyszínen, illetve az előállítása során a rendőrkapitányság épületében szidalmazta, fenyegette, valamint sértő kifejezéseket tett rájuk. Az ügyben keletkezett iratokat a 35 éves férfi ellen garázdaság, zaklatás és becsületsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal a Balatonfüredi Rendőrkapitányság a Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészségnek küldte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!