Hírek

2017.07.20. 20:15

A lakókocsi, az autó nem értéktároló! - Vagyonvédelmi előadás Pápán

PÁPA A helyi kemping animátorai számára tartott vagyonvédelmi tájékoztatót a Pápai Rendőrkapitányság prevenciós munkatársa.

Polgár Tibor

Császárné Elek Veronika címzetes rendőr alezredes a nyári vakáció ideje alatt előforduló és a kempingezéshez is köthető leggyakoribb bűncselekményekről, illetve azok megelőzési lehetőségeiről beszélt a Várkert Termál Campingben animátorként tevékenykedő középiskolás diákoknak. A rendőrség megelőzési előadója kérte a fiatalokat: a napi munkájuk során tájékoztassák a vendégeket arról, hogy a gépkocsikban és a lakókocsikban ne hagyjanak értékeket, illetve mialatt fürdőznek vagy kirándulnak, a lakókocsit és az autót is zárják be.

Császárné Elek Veronika (balra) hasznos tanácsokkal és prevenciós kiadványokkal látta el a pápai kempingben animátorként tevékenykedő középiskolás diákokat Fotó: rendőrség

Fontos, hogy a kikapcsolódni vágyók a strandon is ügyeljenek vagyontárgyaikra, azokat lehetőleg helyezzék el értékmegőrzőben, vagy valaki mindig vigyázzon a csomagokra a parton. A címzetes rendőr alezredes a kemping recepcióján többnyelvű prevenciós kiadványokat helyezett el a külföldről érkező vendégek is gondolva. Emellett pedig a kemping négy kikölcsönözhető kerékpárját rögzítette a BikeSafe nevű országos kerékpár-regisztrációs rendszerben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!