Hírek

2017.06.12. 09:13

A közlekedők biztonságáért

Aszófő – A Készenléti Rendőrség munkatársai a 2017-es évi nyári szezonban a közbiztonság fenntartása mellett a közlekedési balesetek megelőzésében is segítenek a Balaton környéki településeken.

Leitner Vera

Ennek során a Balatonfüredi Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség járőrei a prevenció jegyében fokozott létszámmal jelentek meg 2017. június 11-én kora délután Aszófőnél.

 

A legfőbb cél a baleset-megelőzés volt, melynek érdekében a rendőrök közlekedésbiztonsági tanácsokkal látták el a forgalomban résztvevőket, és felhívták a figyelmüket a közlekedési szabályok betartásának fontosságára – tájékoztatott Aradi Virág, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A járművezetők mellett a kerékpárosokat is megszólították az egyenruhások, és a szabályokon túl hangsúlyozták a láthatóság kiemelt szerepét, valamint a kerékpárok kötelező felszerelési tartozékainak fontosságát.

Fotó: VMRFK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!