Hírek

2017.02.14. 18:12

A kihallgatás után újra lopott

Ajka, Devecser - Elfogtak a rendőrök egy somlójenői férfit február 9-én, aki ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ajkai Rendőrkapitányság.

Aradi Virág, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense lapunknak elmondta: a huszonkét esztendős K. Norbert február 6-án egy devecseri ház udvarából tulajdonított el két szegélynyírót, melyeket értékesített. A rendőrök beazonosították az elkövetőt, és a bűncselekménnyel kapcsolatban február 9-én gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezt követően szabadon bocsátották. A fiatal férfi még aznap, 13 óra 20 perc körül behatolt egy devecseri lakóházba, ahonnan két háztartási gázpalackot és egy mobiltelefont lopott el. A devecseri rendőrök a bejelentést követően a helyszín közelében elfogták K. Norbertet, akinél megtalálták az eltulajdonított tárgyakat.

A somlójenői férfit előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták. Mivel K. Norberttel szemben több hasonló bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytatnak, őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!