Hírek

2016.08.25. 15:26

A kerékpáros az árokba esett az ütközéstől

Veszprém - Befejezte a közúti közlekedési baleset ügyében indított nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság – közölte a rendőrség.

Napló-információ

A nyomozóhatóság közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást G. A. veszprémi lakossal szemben.

Az eljárás adatai szerint a 82-es számú főúton 2016. június 26-án este Veszprém felől Gyulafirátót irányába közlekedő személygépkocsi vezetője nem tartott megfelelő oldaltávolságot az előtte, az út jobb szélén haladó kerékpáros mellett és a járműve jobb elejével a bicikli hátsó kerekének hajtott. Az ütközés következtében a kerékpáros a jobb oldali vízelvezető árokba esett. A baleset következtében a kerékpárral közlekedő 57 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a személygépkocsit vezető 24 éves veszprémi férfi ellen közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. A rendőrség a napokban befejezett nyomozás iratait bíróság elé állítás javaslatával továbbította az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!