Hírek

2017.04.17. 09:38

A bakonygyepesi nyugdíjas színjátszókat díjazták

Ajka-Bakonygyepes - A településrész nyugdíjas színjátszói vehették át a legjobb előadásnak járó díjat a nemrégiben rendezett fesztiválon - tájékoztatta lapunkat Grőberné Adorján Renáta csoportvezető.

Penk Tímea

A balatonfűzfői Nyugdíjasklubok Színjátszófesztiváljára megyénkből kilenc csoport érkezett. A polgármester köszöntője és a helyi nyugdíjasklub vezetője méltatta a rendezvény fontosságát.

A balatonfűzfői Balaton és Csebszalto, lovászpatonai Nefelejcs, a magyarpolányi Rozmaring, az ajkarendeki Dália, a noszlopi Őszikék, a királyszentistváni Szent István, a peremartoni Őszi Napfény, valamint a Péti és a Szentgáli Nyugdíjasklub színvonalas műsora mellett a Gyepesi Örökségünk csoport mutatott kiemelkedő teljesítményt.

Fotó: Bakonygyepesi Nyugdíjasklub

Grőberné Adorján Renáta elmondta, hogy a bakonygyepesi nyugdíjasok énekeltek, táncoltak, humoros szövegeket adtak elő az öregasszony ruhába beöltözött férfiak. Az előadásokat a zsűri és a közönség értékelte, a legjobb produkció díját a Bakonygyepes szépei című darab kapta.

A győztes csoport hálás a házigazdáknak a fesztivál szép élményeiért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!