Hírek

2017.03.01. 10:38

73 éves nő okozott balesetet - Öt autóban öt fő sérült meg

Veszprém – A napokban fejezte be a Veszprémi Rendőrkapitányság a közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt indított nyomozást, melyet egy 73 éves nemesvámosi nő ellen folytatott.

Napló-információ

A nyomozás adatai szerint a nemesvámosi lakos 2016. október 31-én, délután a 77-es számú főúton haladt személygépkocsijával Veszprém felől Nemesvámos irányába, mikor ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött a vele szemben közlekedő és egymás mögött haladó három gépjárművel. Az első személykocsi bal oldali visszapillantó tükrének, míg a második és harmadik járművek elejének ütközött neki.

Fotó: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A baleset következtében a szemből érkező második gépkocsi a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba került, ahol összeütközött egy vele szemben közlekedő gépkocsival. A balesetben két fő súlyosan, három fő pedig könnyebben sérült meg. A Veszprémi Rendőrkapitányság a napokban befejezte a 73 éves nő ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt indított nyomozást, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek – közölte Aradi Virág, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!